ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Συνεδριαση του Συμβουλιου της Δημοτικης Κοινοτητας Ανθουσας την Παρασκευη 14 Ιανουαριου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ανθούσας. 

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου μας επί της Πλατείας 25ης Μαρτίου στην Ανθούσα την  14 / 01 / 2022 ημέρα  Παρασκευή και ώρα  20:00    που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης,  κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 643 Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, με αρ. πρωτ. 69472/24-09-2021 (ΑΔΑ: ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5) με θέμα : ‘’Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας’’

Θέμα 1ο:  ‘’Ψήφισμα του Τοπικού Συμβουλίου Ανθούσας κατά της κατάργησης του Παδιατρικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης’’ (εισήγηση Προέδρου)

Θέμα 2ο:  ‘’Ψήφισμα του Τοπικού Συμβουλίου Ανθούσας υπέρ της ανέγερσης & λειτουργίας Νοσοκομείου  Πρωτοβάθμιας Υγείας στην Ανατολική Αττική’’ (εισήγηση Προέδρου)

Θέμα 3ο: ‘’Επικαιροποίηση Αποφάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Ανθούσας οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί τα δυο τελευταία χρόνια’’ (εισήγηση Προέδρου)

Θέμα 4ο : ‘’ Απομάκρυνση των μη λειτουργικών φωτιστικών (φαναράκια) που βρίσκονται επί των πεζοδρομίων σε όλη τη Δ.Ε. Ανθούσας’’ (εισήγηση κ. Πρασσά)

Θέμα 5ο:   ‘’Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης για τον φωτισμό της οδού Ισσού μετά από αίτημα των κατοίκων’’ (εισήγηση Προέδρου)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ