ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Σ.Π.Α.Π. 4η Δραση Αναδασωσης διοργανωνει ο ΣΠΑΠ σε συνεργασια με το "Ολοι Μαζι Μπορουμε και στο Περιβαλλον"

4η Δράση Αναδάσωσης διοργανώνει ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον"

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στον οποίο συμμετέχει ως μέλος και ο Δήμος Παλλήνης, συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις αναδάσωσης βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπλαση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος. Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Κηφισιάς διοργανώνει την 4η δράση Αναδάσωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 10 π.μ. στην περιοχή του Κοκκιναρά.
Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλλια όπου αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν την δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.
Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.
Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική
μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.


Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν
στο τηλέφωνο: 2108033622

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ