ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Εορταστικο μηνυμα του Προεδρου του Ο.Π.Α.Κ.Μ. Δημου Παλληνης

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετίσουμε μια δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά. Μια χρονιά η οποία μας επιφύλασσε να ζήσουμε καταστάσεις και συνθήκες που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Μια τεράστια απειλή για όλους αλλά και τον καθένα μας χωριστά. Με ένα μεγάλο άγχος για εμάς που έχουμε την τύχη να φροντίζουμε μικρά παιδιά στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και μεγάλα παιδιά στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Παλλήνης και το Δ.Σ του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας ,έλαβαν όλα τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα και ανέπτυξαν ένα δίκτυο επικοινωνίας, επαφής και αλληλεγγύης τόσο με τα παιδιά και τους γονείς των Βρεφονηπιακών Σταθμών, όσο και με τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα χρονιά θα μας απαλλάξει από το βάρος των όσων βιώσαμε και θα σημάνει μια νέα ελπιδοφόρα αρχή για όλους.

Ελπίζουμε ότι η δοκιμασία που περνάμε, θα μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε συμπεριφορές, πρακτικές, αλλά και θα μας βελτιώσει σαν ανθρώπους, περιμένοντας την έλευση της νέας χρονιάς με αισιοδοξία, πίστη και αποφασιστικότητα.

Ευχόμαστε, σε όλες και σε όλους, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης, στη Διεύθυνση και τους υπαλλήλους της Διοίκησης, στις υπεύθυνες και το παιδαγωγικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στο προσωπικό και τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους υγεία, υπομονή, ασφάλεια και αισιοδοξία για να γίνει το 2020 το σκαλοπάτι ώστε το 2021 να μας προσφέρει μια μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά αγάπης.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Μπαξεβάνης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ