ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Εναρξη εγγραφης δωρεαν προετοιμασιας υποψηφιων ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικων σχολων για τις εξετασεις των αθληματων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Δευτέρα 18 Μαϊου 2020 θα επιτρέπεται η αθλητική προετοιμασία σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου των υποψηφίων μαθητών/τριών πανελλαδικών εξετάσεων στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, σε κολυμβητήρια, για την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων στο αγώνισμα της κολύμβησης.

Οι υποψήφιοι Γ΄ Λυκείου που είναι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης και έχουν ανάγκη προετοιμασίας στα παραπάνω αθλήματα θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν την προετοιμασία εφόσον πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Αντίγραφο της Αίτησης/Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2020 για εισαγωγή στις ανωτέρω Σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα εν λόγω αγωνίσματα.

2. Ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου-παθολόγου και βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του. (επισυνάπτεται το έντυπο ιατρικού ιστορικού & ιατρικής βεβαίωσης COVID-19).

3.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

4. Βεβαίωση Φοίτησης Γ΄Λυκείου

5.Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας ή Λογαριασμό ΔΕΚΟ

Υπογραμμίζεται ότι οι υποψήφιοι-κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης μπορούν να εγγράφονται και να παρακολουθούν δωρεάν το εν λόγω πρόγραμμα προετοιμασίας.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στo mail: 5_kleistopallinis@kedp.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης ( 210 6032245).

Σχετικά έγγραφα:

ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

2. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ