ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Mαθητες σχολειων του Δημου Παλληνης εψαλλαν τα καλαντα στον Δημαρχο Παλληνης κ. Αθανασιο Ζουτσο

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την αίθουσα του Δ.Σ. στο Δημαρχείο από τις φωνές μαθητών τεσσάρων σχολείων του Δήμου μας. Πρώτα από το 5ο Δημοτικό σχολείο Γέρακα, μετά από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, το ιδιωτικό σχολείο Παναγιωτόπουλου και από το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Παλλήνης.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από δασκάλους και καθηγητές, έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο τους αντιδημάρχους και στους δημοτικούς συμβούλους. Ειδικά τα παιδιά των δημοτικών βρέθηκαν στα έδρανα της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και κάθησαν στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων, ενώ ο δήμαρχος απαντούσε στις ερωτήσεις τους.

Το Μουσικό σχολείο που ήταν πιο "οργανωμένο" με πολλά παραδοσιακά όργανα, σχημάτισε μία πομπή και πέρασε από τους διαδρόμους του Δημαρχείου τραγουδώντας και ανταλλάσοντας ευχές με τους εργαζόμενους. Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά όλα τα παιδιά, τα ευχαρίστησε για την ωραία πρωτοβουλία τους, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για Υγεία, καλή πρόοδο και προκοπή, τους κέρασε κουραμπιέδες και μελομακάρονα και τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα.

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο, οι μαθητές του Μουσικού σχολείου επισκέφτηκαν μαζί με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του τα Κ.Α.Π.Η Παλλήνης, ψάλλοντας τα κάλαντα και στους απόμαχους συμπολίτες μας.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια πολλά, υγεία και ειδικά στα παιδιά καλή πρόοδο και προκοπή στους στόχους τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ