ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Το παρελθον της μετακινησης συναντα το μελλον στον Δημο Παλληνης

Ένα «ταξίδι» στον χρόνο και την Ιστορία της μετακίνησης, πραγματοποιεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμος Παλλήνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, στην ΕΧPO Ανθούσας.

Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες αντίκες συναντούν τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, σε μια Έκθεση που παρουσιάζει την εξέλιξη των μέσων μεταφοράς και καλεί τους πολίτες να γνωρίσουν τα οφέλη της εναλλακτικής μετακίνησης.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά, παλιά πολυτελή ή σπορ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μικρότερου κυβισμού οχήματα, τα οποία δεν κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους ενώ θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 13.00.

Ο Δήμος Παλλήνης στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας το οποίο βρίσκεται στην φάση της δημόσιας διαβούλευσης, προωθεί την ηλεκτροκίνηση στοχεύοντας στην δημιουργία της απαραίτητης υποδομής και την προώθηση συστήματος κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ