ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Φυτευση στο παρκακι του Επικουρου στην ΔΕ Γερακα, απο το 2ο Λυκειο Γερακα σε συμπραξη με το 3ο Γυμνασιο Γερακα

Στα πλαίσια των δράσεων «Lets do it GREECE» και «Νοιάζομαι και Δρω»  πραγματοποιήθηκε φύτευση στο παρκάκι του Επίκουρου στην ΔΕ Γέρακα, από το 2ο Λύκειο Γέρακα σε σύμπραξη με το 3ο Γυμνάσιο Γέρακα και με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης και των συλλόγων Γονέων.

Παρόντες εκτός των μαθητών, οι δ/ντες των σχολικών μονάδων κα Ευαγγελία Γεωργάκη και Παύλος Κοσμίδης, ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος, η αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Πολιτικής κα Καλλιόπη Ζινέλη, ο αντιδήμαρχος πρασίνου κος Βασίλης Δημητριάδης και οι εκπρόσωποι συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαρία Διακάκη και κος Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.

Τον γενικό συντονισμό είχε η ακούραστη εκπαιδευτικός κα Βασιλική Κωνσταντή η οποία συνεργάστηκε με τον Γεωπόνο του Δήμου για την επιλογή των σημείων φύτευσης όπως και των φυτών που παρείχε ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη μαθητές, εκπαιδευτικούς και όλους όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης και τόνισε την μεγάλη σημασία που δίνει ο Δήμος σε τέτοιες πρωτοβουλίες η οποία σημειολογικά επιβεβαιώνεται και από την παρουσία του ιδίου και των αντιδημάρχων.

Η φωτογραφική κάλυψη έγινε από τον κο Μανώλη Καραγιάννη , τον οποίο και ευχαριστούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ