Συνεδριαση και αποφαση του Δημοτικου Συμβουλιου Δημου Παλληνης για το θεμα της δημιουργιας Δομης Φιλοξενιας Ασυνοδευτων Ανηλικων Προσφυγοπουλων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Από το πρακτικό της 12-03- 2019 συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΑΔΑ: Ω9Ν6ΩΞΚ-Ο2Ν

(δειτε την σχετική αναρτηση στην "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 061/2019

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

ΠΕΡΙ: Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων. 

Σήμερα στις 12 του μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ του έτους 2019, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00 μ. μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης συνήλθε σε ΕΚΤΑΚΤΗ δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ Παλλήνης, ύστερα από την υπ΄αριθμ. 08/08-03-2019 πρόσκληση-κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 93 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΜΕΡΟΥ, ο οποίος και προεδρεύει στην εν λόγω συνεδρίαση.

Παρόντος και του Δημάρχου Αθανασίου Ζούτσου, διαπιστώθηκε από τον Πρόεδρο, πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο μελών τριάντα τριών (33) μελών παρευρέθηκαν παρόντα τα 32 μέλη και ονομαστικά οι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΒΑΡΚΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΣΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΜΕΡΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΖΙΝΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)- ΜΕΛΙΣΣΑ/ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΜΠΑΡΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΤΣΙΤΖΙΚΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ.

ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΒΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) - ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ- ΚΑΛΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΓΡΑΤΣΙΑ/ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ- ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΗΣ. ΙΩΑΝΝΗΣ.

ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΠΤΗ ΜΙΛΙΑ/ΜΑΡΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ.

ΓΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ.

ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ .

ΑΠΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ/ΜΑΡΓΙΩΛΟΥ ΕΛΕΝΗ .

 

Από τους προέδρους των ΔΕ: παρόντες ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.

Απούσα : ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΙΧΑΕΛΑ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το μοναδικό και έκτακτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε:

Ο λόγος του έκτακτου χαρακτήρα της συνεδρίασης προκύπτει από την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης και μέσω αυτού της Τοπικής Κοινωνίας για τις εξελίξεις, που σχετίζονται με τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων στη θέση Δέση της Δ.Ε. Γέρακα.

Καλούμαστε καταρχάς να αποφασίσουμε για τον έκτακτο χαρακτήρα του θέματος και τη συζήτηση του σε έκτακτη συνεδρίαση.

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι  Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α 

Τη συζήτηση του θέματος σε έκτακτη συνεδρίαση, για τους ως άνω λόγους, οι οποίοι προσδίδουν έκτακτο και επείγοντα χαρακτήρα στο θέμα της ημερήσιας διάταξης. 

Το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος και εισηγούμενος επί του θέματος ανέφερε τα κάτωθι: 

« Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες καλησπέρα σας.

Από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή μας το συζητούμενο θέμα, κινηθήκαμε άμεσα και προς όλους τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό, τόσο να έχουμε επίσημη και έγκυρη πληροφόρηση, όσο και να ελέγξουμε τη νομιμότητα των εργασιών στις εν λόγω κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και να σχηματίσουμε άποψη για την τήρηση των προδιαγραφών σε σχέση με το φημολογούμενο, τότε, σκοπό των εργασιών.

Όπως καταλαβαίνετε, σαν Δημοτικό Συμβούλιο, οφείλουμε να συζητάμε και να αναλαμβάνουμε δράση για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική Κοινωνία, ποτέ όμως στη βάση φημών, εικασιών ή μυθοπλασιών, αλλά με σύνεση και συνέπεια βασισμένοι αποκλειστικά και μόνο σε τεκμηριωμένη γνώση.

 

Στις 25-2-2019 αποστείλαμε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου την ακόλουθη επιστολή:

Στις 8/3/2019, με μεγάλη δηλαδή καθυστέρηση για ένα τέτοιο θέμα, όπως αντιλαμβάνεσθε, παραλάβαμε από την κ. Υπουργό την ακόλουθη απάντηση : 

Προτού να μπούμε στη συζήτηση για τη συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων, στη βάση πλέον της αλήθειας και της επίσημης ενημέρωσης, οφείλουμε να επισημάνουμε, ή μάλλον να καταγγείλουμε για μια ακόμη φορά, πως θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι μια τέτοια Δομή σχεδιάσθηκε εν κρυπτώ, ερήμην της Κοινωνίας στην οποία θα εγκατασταθεί, ότι ακολουθήθηκαν ύποπτες μεθοδεύσεις για να βρεθεί τόσο η Κοινωνία, όσο και η Δημοτική Αρχή μπροστά σε τετελεσμένα.

Αυτές είναι συμπεριφορές και μεθοδεύσεις που δεν αρμόζουν σε μια δημοκρατική Κοινωνία, αλλά ούτε σε μια Κυβέρνηση που ευαγγελίζεται, νύχτα και μέρα, το διάλογο, τη συναίνεση και τη συμμετοχή ως τη μόνη δημοκρατική διαδικασία άσκησης εξουσίας.

Τέτοιες συμπεριφορές, όχι μόνο δεν είναι δημοκρατικές, αλλά δημιουργούν και σημαντικές ανησυχίες γύρω από τις πραγματικές προθέσεις αυτών που τις υιοθετούν και τις εφαρμόζουν, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παρέχουν τη δυνατότητα και δίνουν την ευκαιρία σε ακραίους και λαϊκιστές, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση, την κινδυνολογία και την πολιτική συκοφαντία, να δημιουργούν σύγχυση, φόβο και ανησυχία στην Κοινωνία, να διχάζουν τους πολίτες, να καλλιεργούν εχθρότητες και να στοχοποιούν ανθρώπους με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.

Η δική μας λογική φυσικά και δεν είναι αυτή και γι αυτό δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον δρόμο.

Αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτή η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να σταθεί δίπλα στην Κοινωνία ενωτικά και όχι διχαστικά.

Να σταθεί δίπλα στην Κοινωνία όχι με κραυγές, αλλά με την ήρεμη φωνή της λογικής, της σύνεσης, της ανθρωπιάς και της ευθύνης.

Έχουμε ευθύνη να προστατέψουμε την τοπική μας Κοινωνία απέναντι από όλους τους πιθανούς, ορατούς και αόρατους κινδύνους, και δυστυχώς συνάδελφοι και συναδέλφισσες, ένας από τους σοβαρότερους αλλά αόρατος κίνδυνος είναι εκείνος που προέρχεται από αυτούς που μας στάζουν δηλητήριο στα αυτιά την ώρα που μας τα χαϊδεύουν.

Ο τρόπος τους είναι εύκολος.

"Ψέμμα, συνωμοσιολογία, υπερβολή, συκοφαντία".

Ο σκοπός ένας:

Η δημιουργία φόβου και ανησυχίας, τα συναισθήματα που καθηλώνουν τη λογική και καθιστούν, ακόμη και τους πιο συνετούς, ευάλωτους και εύκολους στην υιοθέτηση ακόμη και των πιο ακραίων σεναρίων που μας σερβίρουν.

Αυτών, που υπό άλλες συνθήκες, θα τα αψηφούσαν ή θα τα απέδιδαν στους γνωστούς παραμυθάδες της διεθνούς λογοτεχνίας.

Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι κάτω από τέτοιες συνθήκες και με τέτοιες πρακτικές ήρθαν στην εξουσία ολοκληρωτικά καθεστώτα και μάλιστα μέσα από δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το Υπουργείο και τους συναρμόδιους φορείς.

Γιατί αυτοί όφειλαν να λειτουργήσουν δημοκρατικά και με διαφάνεια ώστε να μη δώσουν ευκαιρία να αναπτυχθούν αυτές οι πρακτικές.

Όφειλαν να έχουν ενημερώσει πλήρως και με εξαντλητική λεπτομέρεια, τόσο τη Δημοτική Αρχή, όσο και την Τοπική Κοινωνία, ώστε να αποφασίσουμε με γνώση, με σοβαρότητα, με ευθύνη κατά πόσο θέλουμε να δεχθούμε τη λειτουργία μιας τέτοιας δομής και, σε καταφατική περίπτωση, τις ασφαλιστικές δικλείδες για την ομαλή λειτουργία της.

Με βάση λοιπόν την απαντητική επιστολή της κας Υπουργού, τα πραγματικά δεδομένα που αντιμετωπίζουμε είναι η δημιουργία μιας Δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφυγόπουλων, ηλικίας 12-18 ετών και δυναμικότητας 40 παιδιών που διαχειρίζεται ο ΟΗΕ μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ).

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα μέχρι στιγμής, η πρότασή μας είναι η ακόλουθη:

1ον) Απαιτούμε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση τόσο από το Υπουργείο όσο και από τον ΔΟΜ ως αρμόδιου φορέα διαχείρισης της Δομής, σε ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου όλοι οι φορείς της πόλης και οι κάτοικοι μαζί με τη Δημοτική Αρχή, θα θέσουμε τα ερωτήματά μας σχετικά με τη λειτουργία της Δομής, αλλά και τις διασφαλίσεις που παρέχονται τόσο για τη σωστή λειτουργία της όσο και για την αποφυγή οχλήσεων και τη διασφάλιση τα ηρεμίας και της ασφάλειας των κατοίκων.

Το παράδειγμα της Παιανίας, όπου εξ΄ αρχής δημιουργήθηκε μια μεγάλη Δομή δυναμικότητας 100 παιδιών και στην οποία εντάχθηκε απότομα μεγάλος αριθμός προσφυγόπουλων διαφορετικής Εθνικότητας, Θρησκείας και πολιτισμικού υπόβαθρου και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εντάσεων μεταξύ των φιλοξενούμενων, ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ένα αρνητικό προηγούμενο το οποίο οδήγησε στην κατάργηση των μεγάλων δομών μετά από τα πορίσματα και τις εισηγήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για τα δικαιώματα του παιδιού κ. Γεωργίου Μόσχου, της UNICEF αλλά και άλλων Αρχών.

Παράλληλα όμως έδειξε ότι μια κρίσιμη παράμετρος είναι η κατά το δυνατόν ομοιογενής σύνθεση της ομάδας των φιλοξενούμενων και η σταδιακή ενσωμάτωσή τους στη λειτουργία της Δομής.

Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να θέσουμε προς τους αρμόδιους φορείς και να ζητήσουμε τη συγκεκριμένη δέσμευσή τους πάνω σε αυτά, τόσο γιατί καθορίζουν την αποτελεσματικότητα της Δομής, όσο και για τη διασφάλιση της ομαλής ζωής των κατοίκων και της συνοχής της Κοινωνίας γενικότερα.

2ον) Ο Δήμος, αν και δεν είναι αρμόδιος για την αδειοδότηση αυτών των Δομών, θα προβεί σε πλήρη έλεγχο των προδιαγραφών των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε:

α) Να διαπιστωθεί η επάρκειά τους για την υγιεινή και την ασφάλεια των φιλοξενούμενων παιδιών, και

β) Να διασφαλισθεί ότι οι εγκαταστάσεις αυτές δεν θα επιβαρύνουν τη γύρω περιοχή και δεν θα προκαλούν Κοινωνικές εντάσεις και ανησυχίες.

Σε περίπτωση που οι προδιαγραφές δεν πληρούνται, ο Δήμος θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να ματαιώσει ή να αναστείλει τη λειτουργία της Δομής.

3ον) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ως Δημοτική Αρχή και ως εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινωνίας, εφ΄ όσον λειτουργήσει η εν λόγω Δομή, ο Δήμος να είναι ο πρώτος φορέας που θα ενημερώνεται υποχρεωτικά για την πορεία της λειτουργίας της Δομής, αυτονοήτως δε, και πολύ περισσότερο σε περίπτωση που θα ανακύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνουμε τη σύσταση διαπαραταξιακής Επιτροπής αποτελούμενη από τους αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων με αρμοδιότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει την όλη διαδικασία, να ενημερώνει και να προτείνει σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να υπενθυμίσω και να επισημάνω ότι από την επίσημη πλέον πληροφόρηση, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δομή φιλοξενίας 40 ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων και όχι HOT SPOTS σε όλο το Δήμο όπως κάποιοι ψευδώς και συστηματικά διέδιδαν.

Δεν μας επιτρέπεται να συγχέουμε τη φιλοξενία σε δομές ανήλικων ασυνόδευτων παιδιών που προέρχονται από περιοχές που μαστίζονται από πόλεμο, εξαθλίωση ή καταπίεση και έχουν χάσει ή χωριστεί από τις οικογένειές τους κατά την πορεία τους για ένα ασφαλέστερο μέλλον με τις χαοτικές δομές και τους ανεξέλεγκτους καταυλισμούς όπως είναι τα HOT SPOTS.

4ον ) Για αυτούς τους λόγους είναι που ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά αντίθετοι στη δημιουργία hot spots όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά και οπουδήποτε αλλού.

Η εμπειρία της λειτουργίας τους έχει αποδείξει ότι οι ελλιπείς συνθήκες λειτουργίας τους όπου στοιβάζονται στην κυριολεξία χιλιάδες άνθρωποι, συντελούν στην εξαθλίωσή τους, στερώντας τους της αξιοπρέπεια αλλά και την ελπίδα και καλλιεργώντας, ακόμη και στους καλύτερους απ΄ αυτούς, αισθήματα οργής και απόγνωσης που στρέφονται τελικά τόσο κατά των συμπατριωτών τους όσο και της Κοινωνίας.

Αυτές οι δομές, έτσι που λειτουργούν, είναι σαφές ότι δημιουργούν εικόνες ντροπής για τη χώρα μας και είναι καταστροφικές τόσο για αυτούς που μένουν εκεί όσο και για τις Κοινωνίες που καλούνται να τους υποδεχθούν.

Αφού πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και κάτοικοι και μετά από διαλογική συζήτηση, όπως φαίνεται και στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά, το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι κατά πλειοψηφία

1ον ) ΑΠΑΙΤΕΙ πλήρη και αναλυτική ενημέρωση, τόσο από το Υπουργείο, όσο και από τον ΔΟΜ ( Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης του ΟΗΕ) ως αρμόδιου φορέα διαχείρισης της Δομής, σε ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου όλοι οι φορείς της πόλης και οι κάτοικοι μαζί με τη Δημοτική Αρχή, θα θέσουμε τα ερωτήματά μας σχετικά με τη λειτουργία της Δομής, αλλά και τις διασφαλίσεις που παρέχονται τόσο για τη σωστή λειτουργία της όσο και για την αποφυγή οχλήσεων και τη διασφάλιση τα ηρεμίας και της ασφάλειας των κατοίκων.

2ον ) Ο Δήμος, αν και δεν είναι αρμόδιος για την αδειοδότηση αυτών των Δομών, θα προβεί σε πλήρη έλεγχο των προδιαγραφών των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε:

α) Να διαπιστωθεί η επάρκειά τους για την υγιεινή και την ασφάλεια των φιλοξενούμενων παιδιών, και

β) Να διασφαλισθεί ότι οι εγκαταστάσεις αυτές δεν θα επιβαρύνουν τη γύρω περιοχή και δεν θα προκαλούν Κοινωνικές εντάσεις και ανησυχίες.

Σε περίπτωση που οι προδιαγραφές δεν πληρούνται, ο Δήμος θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να ματαιώσει ή να αναστείλει τη λειτουργία της Δομής.

3ον ) ΑΠΑΙΤΕΙ ως Δημοτική Αρχή και ως εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινωνίας, εφ΄ όσον λειτουργήσει η εν λόγω Δομή, ο Δήμος να είναι ο πρώτος φορέας που θα ενημερώνεται υποχρεωτικά για την πορεία της λειτουργίας της Δομής, αυτονοήτως δε, και πολύ περισσότερο σε περίπτωση που θα ανακύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

4ον) ΔΗΛΩΝΕΙ κατηγορηματικά την αντίθεσή του στη δημιουργία hot spots όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά και οπουδήποτε αλλού.

 

Διαφώνησαν οι: ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΒΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΓΡΑΤΣΙΑ/ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ- ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΓΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

( κατά την ψηφοφορία απόντες οι: ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ- ΚΑΛΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).

 

 

Η απόφαση αυτή πήρε τον αριθμό: 061/2019.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Σμέρος

 

Τα μέλη

Έπονται 29 υπογραφές

Ακριβές απόσπασμα

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Σμέρος

 

ΑΡΧΕΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ