Ολοκληρωνονται οι ενημερωτικες ημεριδες του προγραμματος "Α...ΜΠΑ"

Η εξάπλωση της φτώχειας σε ολοένα και μεγαλύτερα  τμήματα του λαού, στα χρόνια της κρίσης έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό πληθυσμού που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες (άνεργοι, συνταξιούχοι, χρόνια πάσχοντες) να στερείται βασικά αγαθά, και να μην μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες του όπως αυτή της υγείας. Οι επιπτώσεις της κρίσης στην υγεία των πολιτών είναι σημαντικές.

H Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης σχεδίασε  το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε) και Εθελοντές Ιατρούς του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου. Σκοπός μας η έγκαιρη ενημέρωση και η πρόληψη, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο βαθμό του εφικτού η ποιότητα ζωής και  η μη οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας και της κοινωνίας από την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης, στο πλαίσιο της καθιέρωσης προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης  υλοποιεί το πρόγραμμα «Α…ΜΠΑ» (Αναζήτησε-Μάθε-Πρόλαβε-Αντιμετώπισε).  Έχοντας απώτερο σκοπό την  υιοθέτηση υγιών συμπεριφορών από όλους,  έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ουσιαστική πρόληψη και βελτίωση της υγείας μας   σε ατομικό – οικογενειακό – κοινοτικό επίπεδο,  υλοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης στις «γειτονιές του Δήμου» με την συνεργασία τοπικών φορέων και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών για θέματα ενδιαφέροντος τους

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Ευχαριστούμε τους εθελοντές ομιλητές, τους Πολιτιστικους Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που συμμετείχαν στην συνδιοργανωση, και όλους εσάς που στηρίξατε το πρόγραμμα:

Α...ναζητώντας, Μ...αθαίνοντας, Π...ρολαβαίνοντας,  Α...ντιμετωπίζοντας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΡΧΕΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ