Σχεδιο Βιωσιμης Αστικης Κινητικοτητας Δημου Παλληνης (ΣΒΑΚ): Η συμμετοχη σας ειναι σημαντικη

Σχετικά με την εκπόνηση του ΣΒΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ στις 4/03/2019, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κυκλοφοριακών Έργων και την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί.

Επιπλέον ο Δήμος Παλλήνης κοινοποιεί την «Πλατφόρμα κατάθεσης ιδεών (http://svakpallini.eu/) για το "Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας στο Δήμο Παλλήνης".

Παρακαλούμε, τόσο τους Πολίτες όσο και τους Τοπικούς Φορείς, να επισκεφτείτε την Πλατφόρμα για να ενημερωθείτε για το τι είναι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) καθώς και να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του ΣΒΑΚ του Δήμου Παλλήνης.

Η Πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα:

- να συμβάλετε στην εκπόνηση του ΣΒΑΚ, δίνοντας την οπτική σας για την κατάσταση που επικρατεί μέσα από τη συμπλήρωση Ερωτηματολογίων

(https://pallinimobility.wixsite.com/svak/symmetexw).

Επιλέξτε και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που σας αφορά ανάλογα μετο αν εκπροσωπείτε κάποιο φορέα (Διοικητικές Αρχές, Πάροχοι μεταφορικού έργου και ενοικίασης μέσων μεταφοράς, Σύλλογοι πολιτών, Εμπορικοί Σύλλογοι, Εταιρείες που επηρεάζουν τις μετακινήσεις κτλ.), εάν είστε εκπρόσωποι συλλόγων γονέων (δημοσίων σχολείων ή εκπρόσωποι ιδιωτικών σχολείων του Δήμου), εάν είστε κάτοικοι του Δήμου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ