Το προγραμμα Αγωγης Υγειας "Α...ΜΠΑ" Συνεχιζεται στις Εργατικες Πολυκατοικιες Ημεριδα Ενημερωσης “ Προληψη Καρκινου, Προστατη, Μαστου, Τραχηλου”

ο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με την ‘Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος” σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Εργατικών Κατοικιών 2 και ώρα 18:30 – 20:30 στο Σεμινάριο με θέμα:

“ Πρόληψη Καρκίνου, Προστάτη, Μαστού, Τραχήλου”

Εισήγηση : Πράπα Παρασκεύη – Μαρία

Νοσηλεύτρια, MSc, PhD, Προϊσταμένη Ογκολογικής Μονάδας, Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».

 

Το Σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο Υλοποίησης του Προγράμματος Αγωγής Υγείας (Α...ΜΠΑ) (ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ.... ΜΑΘΕ - ΠΡΟΛΑΒΕ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ) σύμφωνα με το οποίο έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης των δημοτών με στόχο την υιοθέτηση υγιών συμπεριφορών, την ουσιαστική πρόληψη και την βελτίωση της υγείας του πληθυσμού.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εργατικών Κατοικιών 2 “Κηπούπολη” και “1ης Μάη Εργατικών Κατοικιών” και με την στήριξη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Πληροφορίες στα τηλ:

  • 2132031604,605,606,610 Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου ( Φειδιππίδου 25 Α) Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης.

  • 6974020778 Ζινέλη Καλλιόπη, Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας

(ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ.... ΜΑΘΕ - ΠΡΟΛΑΒΕ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ)

ΑΡΧΕΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ