ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Ο Δήμος Παλλήνης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση των γυναικών, στην καλοκαιρινή δράση, η οποία έφτασε τις 360 συμμετοχές, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ το πρόγραμμα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ».

Από την Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 η κινητή μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι δωρεάν εξετάσεις Μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου, θα βρίσκεται, στο Αθλητικό Κέντρο «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» (επί της Λ. Μαραθώνος στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης). 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος καλώντας τις κυρίες του Δήμου Παλλήνης να συμμετέχουν τονίζει ότι “ο προληπτικός έλεγχος αποτελεί την καλύτερη αντιμετωπιση του καρκίνου και κάνει δυνατή την αποτελεσματική θεραπεία σώζοντας ζωές ”.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, με μόνιμο χορηγό το «Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο», πραγματοποιεί προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, με δωρεάν εξετάσεις, σε Δήμους της Αττικής και σε άλλους νομούς της χώρας.

Τα προγράμματα αυτά, υλοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο από το 1989. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, που όπως σημειώνει η αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Πόπη Ζινέλη, “απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες του Δήμου Παλλήνης έτσι ώστε να παραμείνουν υγιείς, να ζήσουν καλά και να χαρούν τις επιλογές τους”.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για πληροφορίες και για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, με το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης, στα τηλέφωνα 213.2031627, 213.2031604, 213.2031610 


Μάθε - Πρόλαβε - Αντιμετώπισε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ