Συγχαρητηρια στην (και παλι) χρυση Κατερινα Στεφανιδη απο τον Δημαρχο Παλληνης!

Για άλλη μια φορά το κορίτσι της Παλλήνης μας έκανε υπερήφανους με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο. Μάλιστα ο αγώνας εξελίχθηκε σε... Ελληνική υπόθεση αφού η χώρα μας είχε δύο συμμετοχές την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου οι οποίες κατέκτησαν το Χρυσό και το Αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα!

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4,85 μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας ρεκόρ αγώνων, επιβεβαιώνοντας ότι η θέση της είναι στην κορυφή του κόσμου.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, πέρασε τα 4,80 μ. και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο δείχνοντας ότι το άλμα επί κοντώ έχει πια γαλανόλευκο χρώμα!

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος εκπροσωπόντας το Δημοτικό συμβούλιο, τα Τοπικά συμβούλια και όλους τους συμπολίτες μας εξέφρασε την χαρά του και τα θερμά του συγχαρητήρια του στην συντοπίτισσα μας Κατερίνα Στεφανίδη για την νέα επιτυχία της, αλλά και σε όλη την Ελληνική ομάδα η οποία φέτος στο Βερολίνο κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στα ψηλότερα σκαλιά του Διεθνούς Αθλητισμού!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ