ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ο Δημαρχος Παλληνης κ. Αθανασιος Ζουτσος στο δελτιο ειδησεων της Τοπικης Αυτοδιοικησης στο Attica TV

Στις βασικές κατευθύνσεις και στους στόχους του Δήμου Παλλήνης για το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο Attica TV.  

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής για τις θετικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της αποχέτευσης, το οποίο βρίσκεται στην φάση της οριστικής επίλυσης έχοντας εξασφαλίσει τους πόρους για τη χρηματοδότηση του και έχοντας ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την προγραμματική σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή του δικτύου, των αγωγών και των συνδέσεων, και το οποίο το χαρακτήρισε "άπιαστο όνειρο" για δεκαετίες. 

Παράλληλα, η συζήτηση εστίασε και σε θέματα καθημερινότητας και εξυπηρέτησης του πολίτη. Ξεχώρισαν η πρόσφατη βράβευση του Δήμου Παλλήνης με το βραβείο SILVER στην θεματική Ενότητα «Υγεία» για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής (UCHE) κατά την τελετή απονομή των Best City Awards 2017, καθώς και οι πρωτοποριακές πολιτικές του Δήμου Παλλήνης σε θέματα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, και ανακύκλωσης. Ειδική συζήτηση έγινε στις δράσεις και τις δομές κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, στις οποίες ο Δήμος Παλλήνης σημειώνει σημαντικές επιδόσεις και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, οι οποίες κυρίως στοχεύουν στους συμπολίτες μας που είναι πιο ευάλωτοι στις δύσκολες περιόδους, που διανύουμε. Επίσης, ο κ. Ζούτσος προανήγγειλε την πρόσληψη περαιτέρω προσωπικού, που θα βοηθήσει στην κάλυψη αναγκών του Δήμου. 

Σε ό,τι αφορά στις προτεραιότητες του Δήμου Παλλήνης, ο δήμαρχος στάθηκε στις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Παλλήνη, στην κατασκευή του νέου διοικητήριου της Ανθούσας, στην κατασκευή ενός νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Γέρακα, στις συντηρήσεις και την κατασκευή του οδικού δικτύου , όπως και δικτύου ομβρίων στο σύνολο του Δήμου. Τέλος, για τα σημαντικά πολεοδομικά ζητήματα του Δήμου απάντησε ότι προχωράει -και αυτό με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής- η Πράξη Εφαρμογής στην Ανθούσα, ενώ για την Παλλήνη υπογράμμισε ότι στην αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής εκκρεμούσαν 12 πολεοδομικές μελέτες, ενώ σήμερα έχουν ή σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί για τις δέκα από αυτές οι Πράξεις Εφαρμογής".

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ