Χρυσο μεταλλιο η Κατερινα Στεφανιδη στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα του Λονδινου - Συγχαρητηρια απο τον Δημαρχο Παλληνης κ. Θαναση Ζουτσο

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος, εκφράζοντας το σύνολο των Δημοτών, συγχαίρει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη για την νέα σημαντική της επιτυχία να κατακτήσει το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο "πετώντας" στα 4,91 μ.

Το Χρυσό κορίτσι των Ολυμπιακών αγώνων για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι η θέση της βρίσκεται στην κορυφή του αθλητικού κόσμου, ενώ μαζί της ηθικά βρισκόμαστε και ολοι εμείς στην πατρίδα της, την Ελλάδα και γι αυτό το υπέροχο δώρο την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό αγώνισμα όπως το άλμα επί κοντώ, έκανε και την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Παλλήνη και τους συμπολίτες της να είναι περήφανοι γι αυτήν και να την καμαρώνουν. 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος, υπενθυμίζει την απόφασή του, να ονομαστεί το μεγαλύτερο αθλητικό συγρότημα της Παλλήνης “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ” αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι σημαντικές παρεμβάσεις που άμεσα αρχίζουν να υλοποιούνται και θα το αναδείξουν σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αντάξιο του μεγέθους της τιμώμενης συμπολίτισσας μας.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ